Mange af de ting du kommer til at mangle som nybagt forældre er mulig at få gratis det er med at udnytte dette og bestille de gratis startpakker

Som nybagt forældre er der mange ting man skal have fat i også flere ting end man måske går og tænker på op til fødslen. Mange af producenterne giver startpakker til forældre blot man bestiller dem. Udover at der er penge at spare giver det også den fordel at man får prøvet forskellige mærker. Skulle man stå i en sen nattetime og baby har fået en rød numse, så er man glad for at man har en lille tube salve i en af sine startpakker.

Det er muligt at få fingre i alle mulige startpakker indeholdende alt fra bleer, blespande, cremer, salver, olier og meget mere.

Gratis babybox fra BabySam

Babysam har en gratis start pakke til dig som er gravid og som bor i Danmark. Den gratis start pakke indeholder blandt andet bleer, hagesmæk, ammeindlæg, vaskeservietter, blade og så en stor og dejlig blespand. Alt dette i en gratis start pakke fra BabySam.


Startpakke fra Rema 1000

Rema 1000 har også fået lavet en baby startpakke. Jeg kender ikke helt indholdet af denne endnu, men måske der er nogle der allerede har fået den som kan hjælpe med det? For at få pakken skal man over på Rema1000.dk og så er der et billede i højre side hvor man så skal udfylde en formular og så kan man afhente den i sin lokale Rema1000 senere.

Barselspakke fra Matas

Matas har også en gratis start pakke til alle gravide. Indholdet i denne gratis pakke kan variere men indeholder generelt forskellige plejeprodukter, bleer, vaskeservietter og typisk også nogle brochurer eller bøger.

Babypakke fra Libero

Libero tilbyder ikke en men to gratis start pakker, den første får man når man melder sig ind og går og venter sig. Herefter modtager man endnu en gratis start pakke til sin baby når barnet er omkring 5 måneder gammelt. Når man er medlem modtager man også mails med relevant information.

Smagsprøver fra Beauvais

Der er gratis smagsprøver og konkurrencer at hente hos Beauvais. Det fungerer ligesom de andre gratis baby pakker, man melder sig ind og modtager det herefter. Samtidig deltager man i en masse konkurrencer.


Bogklubber

Der er også mange tilbud at hente på nettet, bogklubber er helt fantastiske til at give gode tilbud. De har en stor erfaring i at tilbyde de bøger til nybagte forældre som giver den bedste vejledning om et specifikt emne. Det kan også blot være at få nogle sangbøger og/eller gode og varierende bøger til godnatlæsningen.

Sidder du inde med nogle gode steder at få startpakker så skriv dem her i bunden som en kommentar, så kan andre få glæde af dem

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.8/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Gratis startpakke til din baby, 5.8 out of 10 based on 9 ratings